Nyköpt från sommarrean

I förrgår (då jag hade fått min lön :)) så var jag och min kära vän My i stan. Hittade inte så mycket, men några smycken för 25 kr säger jag inte nej till.

Jag gillar verkligen mormor stilen.
Denna från Ur&Penn, 25 kr

Min favorit nu, denna från Gina Tricot, 25 kr.

Skor på väg!

hejsan! Igår vid 2 tiden så kom jag till skåne, vilket betyder att jag är en aning trött. Men jag har två bra nyheter....

Jag har hittat USB sladden till min kamera! Och har köpt mobilt bredband från tre, funkar jättebra när man väl har fått igång det. Det är alltid lite krångligare när man inte har windows.

Jag kan också meddela att jag har beställt hem dessa ursnygga skor från Gojane.com!
Faktiskt så liknar det Carrie Bradshaws pumps, eller?



Nu åker jag!

Nu far jag iväg igen, til skåne. Jag ska försöka fixa mobilt bredband, men annars kan det bli så att jag tyvärr inte kan blogga eftersom vi inte har något internet där.

Äntligen så har jag fått tillbaka min kamera! Men en sak fattas.... USB sladden är borta, och det är så sjukt irriterande!

Bye!

Ska jag beställa hem detta?

Jag kollade just nu på net-a-porters sommarrea och hittade denna klänning från Anna Sui. Jag vill helst satsa på den lilla svarta eftersom det behöver man till hösten. Spets kommer tillbaka under hösten och det är något som jag kommer satsa på. Innan så kostade den ca 2 822 kr. Nu på rean så kostar den ca 1 687, vilket jag tycker den absolut är värd.

Men jag är fortfarande inte riktigt 100 % på den. Ska fundera lite på om jag ska köpa den.
Men med frakt och sådant så kostar den ca 2000 kr, vilket nästan var 300 kr i frakt.

Gimme that!

Forever21 är faktiskt fortfarande favoriten, och nu hittade jag denna häftiga t-shirt. 15 dollar, men som vanligt får man betala allt extra för att få hem den till sverige. Bara jag som är trött på det?

Förlåt för dålig uppdatering!

Hejsan! Jag vet att vi har varit extremt dåliga på att uppdatera, men bloggen är absolut inte bortglömd! Kan börja med att säga att jag har varit i NY, vilket var otroligt härligt! I love it, verkligen! det blev tyvärr inte så himla mycket shopping för att då var jag olyckligt pank. Men idag var det min sista dag at work, så äntligen så har jag lyckats kamma in lite money.

Idag var jag på slutrean i stan och var visst tvungen att köpa ett par sista minuten skor som jag ska ha till en fest, ett par rätt vanliga svarta pumps från dinsko för 99 kr. Det var tänkt att jag skulle ha ett par Beatrix Ong skor, men jag har beställt dem på nätet och kommer inte förens 5 dagar efter festen.

Klockan är ändå lite väl mycket för att jag ens ska kunna tänka, men imorrn kommer det upp några inlägg.

Ha det bra än så länge!


En lagon trött Sara...

Beatrix Ong

Förlåt!

Förlåt föra att jag inte har bloggat något dom sista veckorna men jag varit på Gotlan och kunde inte ta mig min dator för den är inte bärbar!
Så det blev lite tokigt ! men jag ska försöka ta igen det mästra nu när jag har tid, just nu är jag hos min mormor och morfar i tre dar sen åker jag till lund med min bästa kompis Frida ( som också har en blogg som heter ffb.blogg.se )
Så jag hoppas nu att ni förstår att jag har väldigt fult upp i fyra veckor faramöver!

Hoppas ni får en riktigt varm och härlig sommar!


RSS 2.0