USA

Vill du veta de läckra ställerna på Usas gator och de ställerna som du måste besöka? Här får du din guide till de bästa amerikanska kedjorna!

Forever 21 är en så läcker kedja med underbara kläder och framförallt älskar jag deras klänningar! Det bästa är att det kostar nästan ingenting! Köpte precis en så söt klänning för bara 120 kr. Kan inte lova toppkvalité men det går bara inte att motstå.
 


Old Navy har de bästa baskläderna, för osannolikt billiga priser. Har väldigt användbara baskläder som passar perfekt till sommaren. Oftast har de många bra erbjudande, t.ex. ta tre linnen betala 2!



Abercrombie And Fitch kommer ifrån California och lanserar de mest populäraste och snyggaste kläderna i USA till ett medelpris. Abercrombir And Fitch har också ett syster märke som heter Hollister. man kan förklara deras stil som casual, collage och surfstil med kläder som är gjorda av fantasiska mjuka material som ett andra skinn.



Anthropologie
är ett nytt märke som har en stil som är en blanding mellan bondromantik och hippiechic och lite vintage. De har kläder som Odd Molly stuk(och har till och med det!), priser på medelnivå. Och här kan man också hitta massor med coola och udda accersoarer, cosmetica och inredningsprylar.







Kommentarer
Postat av: k

bra sidor!

2008-05-15 @ 21:12:12
Postat av: fashion

Har aldrig hört talas om Anthopologie, men kollade och de hade jättesöta saker!

2008-05-15 @ 23:22:20
URL: http://fashion.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0